onsdag 10 december 2014

Veckans TV-Serier v.50 1

Markera spoiler texten för att se vad jag tyckte om veckans avsnitt.

Agents of S.H.I.E.L.D. S02E10 What They Become:

Gillade att man fick mer information om Skyes förflutna. Gillade inte Skyes riktiga namn Daisy. Äntligen blev vi av med Whitehall. Älskar att Mac lever. Hatar att Trip dog. Gillade scenerna på slutet när man fick se Skye förändras. Sista scenen bådar illa för Skye, vilket jag inte gillar. Älskade att Skye skött Ward. Avsnittets bästa citat var från Hunter "Join S.H.I.E.L.D., travel to exotic distant lands, meet exiting unusual people and kill them". Riktigt bra avsnitt.


The Mentalist S07E02 The Graybar Hotel:

Gillade story med fängelset och biltjuven. Trodde när Cho och Abbott sa plan B att det skulle vara Jane och inte Teresa. Älskade scenen mellan Vega och Wylie med Janes kopp. Gillade hur Jane helt lugnt bara sa att de skulle rymma från fängelset. Ett bra avsnitt.


Revenge S04E10 Atonement:

Vet inte vad jag tycker om Nolans och Louises vänskap. Gillade när Jack sa att om Emily hade fel om Kate så ville han att Emily skulle be om ursäkt, vilket nästan aldrig händer. Jag undrar vem av Victoria och sig själv som David försökte döda med det förgiftade vinet. Har inte litat på Kate sedan man fick reda på att hon var ond och därför var jag precis som Emily och trodde inte på någonting hon sa. Jag är glad över att Jack dödade Kate. Jag är förvånad över att jag faktiskt kommer sakna Daniel nu när han dog. Är lite irriterad på Revenge för jag tycker de har tagit död på lite väll många karaktärer. Ett bra avsnitt.


Castle S07E10 Bad Santa:

Ett mycket bra julavsnitt. Tyckte avsnittet hade lagom mycket julstämning. Gillade hela maffia biten av storyn. Tyckte det var annorlunda att Castle själv skulle lösa fallet. Undrar hur det blir nu när Castle inte får var en del av mordutredningarna. Ett riktigt bra avsnitt.


Scorpion S01E11 Revenge:

Tyckte synd om Sylvester när han blev skadad. Älskade slutet när alla satt i Sylvesters rum och läste serietidningar. Gillade att Paige sa att Sylvester var familj. Tyckte om att Megan var med i avsnittet. Ett bra avsnitt.


The Fosters S02E11 Christmas Past:

Det är precis så ett julavsnitt ska vara. Älskade storyn med Jude och storyn med Lena. Gillade när Mr. Nesbit och Jesus satt och pratade. Slutet gav en intressant liten teaser. Jag undrar varför där kom en ambulans till Callies pappas hus. Ett riktigt bra avsnitt.

The Originals S02E09 The Map of Moments:

En the Originals julavsnitt och vad är ett sådant julavsnitt utan lite body jumping. Gillade att Klaus och Hayley fick träffa sin dotter igen. Älskade att Hayley och Elijah fick ihop det men det är världens sämsta timing. Älskade Kol i detta avsnittet, tyckte även synd om honom ända tills han låste in Rebekah i det där huset. Gillade inte att Rebekah body jumpade. Hatar att Finn har rymt. Älskade vad Klaus gjorde mot Ester. Älskade hans motivation för vad han gjorde. Riktigt bra avsnitt.


The Flash S01E09 The Man in Yellow Suit:

Ett julavsnitt! Gillade att Barry berättade hur han känner för Iris. Kan inte förstå att Iris inte har fattat att Barry är kär i henne. Tycker synd om Caitlin, först så hittar hon Ronnie och sedan förlorar hon honom igen. Roligt att man fick se mer av the Yellow Flash. Fattar inte hur Dr. Wells ska kunna vara the Yellow Flash. Gillar inte Dr. Wells, tycker han har för många hemligheter. Ett bra avsnitt.


Forever S01E11 Skinny Dipper:

Tyckte det var roligt att de på polisstationen fick reda på Henrys skinny dipping. Roligt att man fick veta vem the Mystery Caller var. Misstänkte faktisk the Shrink så fort de började prata. Ett bra avsnitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar