lördag 20 december 2014

Veckans TV-Serier v.51

Markera Spoiler Texten för att se vad jag tyckte om veckans avsnitt.

The Mentalist S07E03 Orange Blossom Ice Cream:

Tyckte att det var roligt att någon från ett gammalt fall kom tillbaka. Tyckte om att Jane fick sätta ditt Erica Flynn. Gillar Wylie, han är bra så härlig. Gillar inte att Cho är arg på Vega men gillade inte att Vega ljög. Känner en hint till att Wylie gillar Vega. Ett bra avsnitt.

Scorpion S01E11 Dominoes:

Roligt med julavsnitt. Älskade storyn i detta avsnittet. Gillade att man fick se en del genom nyheterna. Älskade hur Walter betedde sig i avsnittet. Gillade att Megan var med. Älskade att Walter gav in och sa att det var ett mirakel. Ett mycket bra avsnitt.

Hart of Dixie S04E01 Kablang:

Tyckte det var roligt med Brandmans övningarna. Gillade när Zoe skulle försöka förföra Wade. Misstänkte att Lemons förhållande var en bluff. Gillade när Wades pappa försökte få ihop Wade med Zoe. Tycker det ska bli roligt att följa Crickett nu när hon ska börja dejta tjejer. Zoe är gravid. Man förstod att antingen så var Lemon det eller Zoe. Ett bra avsnitt.

Covert Affairs S05E16 Gold Soundz:

Gillade att Annie och Ryan gick efter lönnmördarna som var efter dem. Blev förvånad över att Belenko faktiskt hjälpte Annie. Trodde att det var kört för Ryan när han brottades med killen och handgranaten. Tycker om att Joan har fått ett nytt jobb och gillar även att Arthur blev erbjuden att "Run fore Senate". Gillar inte att Auggie ska sluta. Undrar vad Annie valde? Ett okej avsnitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar