söndag 14 december 2014

Veckans TV-Serier v.50 2

Markera spoiler texten för att se vad jag tyckte om veckans avsnitt.

Chasing Life S01E11 Locks of Love:

Gillar att Leo ska göra operationen. Gillar inte hur avsnittet slutade i Leos operation. Tyckte de löste julavsnittet snyggt, fast storyn inte var vid jul. Lite roligt med jul i maj. Älskade Brenna i detta avsnittet. Tyckte det var roligt med Aprils olika frisyrer, gillade bäst den blonda men föredrar henne med sitt vanliga hår. Gillade inte Aprils farfar och farmor, de var för oförstående mot Aprils situation. Ett bra avsnitt.


Chicago PD S02E09 Called in Dead:

Tyckte det var roligt att de rånade klubben. Älskade att Spencer Grammer var med. Älskade hur Alvin var när de hotade han fru. Gillar inte att Erin tog jobbet från FBI. Man kan inte sluta så där, jag vill veta vad som hände med Burgess. Ett bra avsnitt.


Pretty Little Liars S05E13 How the 'A' Stole Christmas:
PLLs julavsnitt. Gillade att det var juligt. Men tycker att PLL ska hålla sig till Halloween för det är en mycket mer passande högtid för PLL. Eftersom man inte vill bli skrämd vid jul. Gillade ghost of christmas Mona. Tyckte det var roligt att Lucas var jultomten. Jenna i samma team som Alison? trodde aldrig att jag skulle se det. CeCe Drake kom på besök. Älskade Liars julmiddagen. Ett mycket bra och spännande avsnitt.

Arrow S03E09 The Climb: 
Maseo är med i The League of Assassins. Tycker synd om Quentin för alla utom han vet att hans dotter är död. Gillar inte att Malcom använde Thea mot Oliver. Tycker inte om att det var Thea som dödade Sara. Älskade att Oliver sa att han älskar Felicity. Förstår inte hur de ska kunna gå vidare när de har dödat Oliver. Det hade varit skillnad om han bara hade blivit ner knuffad från berget eller huggen men nu blev han båda. Ett sorgligt julavsnitt i Arrow style. 

Covert Affairs S05E15 Frontwards:
Gillade fängelse rymningen. Gillade att Annie gick efter Belenko. Hoppas att de kan avsluta säsongen bra. Ett okej avsnitt.


The Vampire Diaries S06E10 Christmas Through Your Eyes:


Älskade att Liz bjöd in Stefan till att dekorera Carolines rum. Tycker synd om Bonnie som fick fira jul själv. Hatar att Liz är sjuk. Gillar inte att se Caroline så ledsen. Gillar att Stefan är där för Caroline. Gillar att de kan komma in i Mystic Falls igen, gillar inte att Kai har all den magin. Ett väldigt dystert julavsnitt. Gillade att Matt försökte döda Enzo, men han skulle ha lyssnat på Jeremy och dödat honom direkt. Tycker inte om att Enzo har Matt och att han vill förstöra Stefans liv. Ett bra avsnitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar