tisdag 4 november 2014

Veckans TV-Serier v.44 2


Markera spoiler texten för att se vad jag tyckte om veckans avsnitt.

How to Get Away with Murder S01E06 Freakin' Whack-a-Mole:

Första avsnittet som jag faktiskt har gillat avsnitts fallet. Jag fattar inte hur Wes kan lita på Annalise. Det var roligt att få reda på mer om Asher, särkilt vad han gjorde under tiden de andra gör sig av med Sam Keatings kropp. I detta avsnittet så var där inte lika mycket upprepningar av flashforwards som i de andra avsnitten:)


The Vampire Diaries S06E05 The World Has Turned and Left Me Here:

Gillar inte att Stefan dumpade Ivy på Caroline. Jag hatar Ivy, hon är så irriterande. Tyckte om scenen när Liv dödade den döende killen för att Tyler inte skulle bli en varulv. Tycker att Liv och Tyler ska bli ihop så att Stefan och Caroline kan bli ihop. Damon är tillbaka! Är Bonnie död? Gillar inte Liam, tycker han är läskig. Älskade Alaric i klassrums scenen. Gillar inte att Alaric stöter bort alla som vill hjälpa honom. Det var ett bra avsnitt.


Revenge S04E06 Damage:

Gillar inte att David Clarke inte vet att Amanda/Emily lever. Tycker synd om Nolan efter vad David gjorde mot honom, först det med pressen som Nolan inte kunde försvara sig mot eftersom han alltid gör det som Emily säger. Sedan när David slog Nolan :( Skönt att Charlotte söker hjälp. Hoppas Charlotte blir borta några avsnitt. Tycker om att Ben han faktiskt lägger näsan i blött. Tycker att Louise bara blir konstigare för varje avsnitt som går. Avsnittet överlag var okej.

The Walking Dead S05E04 Slabtown:

Jätteroligt att se Beth igen. Tyckte att Michael Alexander var väldigt creepy. Gillade Noah, tyckte om att han var snäll mot Beth. Dawn Lerner är en svag ledare och irriterande karaktär. Tyckte om Dr. Steven Edwards ända tills Beth avslöjade att han medvetet använde henne för att döda den andra läkaren. Jag tyckte det var ett bra avsnitt. Älskade att man fick följa Beth i ett helt avsnitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar