tisdag 18 november 2014

Veckans TV-Serier v.46 2

Markera spoiler texten för att se vad jag tyckte om veckans avsnitt.

Arrow S03E06 Guilty:

Man fick Ted Grants Backstory, innan har jag inte tyckte om honom men nu tycker jag han är okej. Jag blev så lättad över att Roy inte dödade Sara. Bryr mig inte så mycket om Olivers tid i Hong Kong, tyckte bättre om när han var på ön. Laurel kommer bara närmare och närmare att bli The Black Canary. Älskade att Oliver inte gav upp på Roy. Undrar vem den nya bågskytten var på slutet. Felicity hade inga roliga stunder i detta avsnittet. Det var ett bra avsnitt.


Red Band Society S01E07 Know Thyself:

Älskade hur The Red Band Society stod upp för Nurse Jackson. Roligt att se hur Nurse Jacksons privat liv såg ut. Charlie har vaknat, men vad man fick från nästa avsnitt så verkar det inte så lovande. Avsnittet var bra.


How to Get Away with Murder S01E08 He Has a Wife:

Gillade Flashback scenerna, var roligt att få se lite av det som hände innan. Veckans fall var så tråkigt. Blev förvånad över hur snabbt de kom till dagen då Sam dör. Trodde att de skulle var typ sista eller näst sista avsnittet. Det var ett okej avsnitt, för det byggde ju bara upp för nästa veckas avsnitt.


The Vampire Diaries S06E07 Do You Remember the First Time?:

Damon har utvecklats, han gav upp Elena. Så Jo är släkt med Kai. Tyckte om när Damon hittade nallen. Bonnie dog inte :) men Tripp gjorde, vilket inte gjorde något. Första gången på evigheter som jag faktiskt tycker synd om Elena. Kan inte fatta att Stefan inte fattade att Caroline gillade honom!! Det känns ändå som att där finns hopp om att Stefan och Caroline kan bli ihop. Alaric kan verkligen välja dem. Ett mycket bra avsnitt.


Covert Affairs S05E12 Starlings of the Slipstream:

Älskade att Eric Barber ringde Annie. Undrar vad som händer med Auggie nu? Ett nästan okej avsnitt.

Revenge S04E08 Contact:

Det var roligt när Nolan upptäckte Louises bilder och sa att kunde han inte ha en normal vän. Älskade slutet med Emily. Gillade FBI agenten. I början när Margaux hotade Louise, det var inget bra hot. Jag tänkte att Margaux är ingen fiende som man blir rädd för, det är inte som att ha Emily som fiende. Gillar inte det som på går mellan David och Emily. Det var ett bra avsnitt.

The Walking Dead S05E06 

Ett helt avsnitt med bara Carol och Daryl. Alla flashbacks med Carol var tråkiga. Gillade att de fick reda på att Noah kände Beth. Tyckte inte det hände något i avsnittet. Det var ett okej avsnitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar